Monday, July 10, 2017

Pullonpalautus on kammottavaa joskusPullonpalautuksessa oli tänään tunkua. Ensin menimme kirjastoon toivossa että jono lyhenisi. Sitten katsastimme paikan uudelleen ja päätimme poiketa torilla, josko jono olisi huventunut. Sitten pääsimme palauttamaan. Äkkiä saapui tuttu henkilö rähisemään että hän haluaa heti paikalla tunkea oman puoliksi juodun kolapullona palautusaukkoon. Emme olleet kuulevinammekaan moista. Henkilö hörppi limsaansa ja puhui rumia kaikille, erityisesti meille.

Annan aina yhden pullon palauttajille tilisuuden palautukseen katkaisemalla tilapäisesti palautukseni ja jatkan sitten. Nämä yhdenpullon palauttajat ovat ystävällisiä. Tämä ei ollut, ja jatkoi haukkumista ja aivan ilmeisesti oli ottanut jotain ainetta. Hän kertoi keränneensä pulloja viisi vuotta ja tietävänsä kaiken. Hän haukkui meitä kommunisteiksi ja uskovaisiksi ja sanoi tietävänsä miten asiat oikeasti ovat. Onneksi ei päässyt maahanmuuttajiin. Lähdimme ja henkilö huusi että turhaan olette kouluja käynyt kun olette tyhmiä

Tuokin henkilö oli aikoinaan iltalukiossa. Mitä ihmettä tässä välissä on tapahtunut. Pelottava tilanne, en ole koskaan nauttinut tunnelmasta pullonpalautuksessa, nyt sitäkin vähemmän.

Haluan muutenkin muuttaa muuanne.

Turussa on lämmintä +22. Tuulee kohtalaisesti. Maariankellokukat ovat monessa tummansininsessä kukassa.

No comments: