Monday, July 15, 2019

Kauppahallin ahdinko ei ole kaupunkilaisten vikaMiten yksittäinen kaupunkilainen voi pelastaa kauppahallin? Paikallislehti Turkulainen kertoo että kauppahallista ovat kadonneet ostajat pelottavassa määrin. Eiköhän vastuu kuulu niille tahoille, jotka ovat sotkeneet koko keskustan järjettömillä hankkeillaan. Toki käyn kauppahallissa kahvilla ja leipää ostamassa, mutta en minä mene sinne ostamaan vain siksi että kauppahalli säilyisi. Kauppahallin säilymisestä vastaavat toriparkki ja Turun kaupunki.

En suurin surminkaan mene keskustaan polkupyöräilemään, se olisi täysin järjetöntä. Tämän totesin Kop-kolmion edessä kun bussikuski tyyttäsi nuorelle tytölle raivokkaasti. Tyttö pakeni tunnelin reunaan. Tynkätorillakin vihataan pyöräilijöitä. Aina ei syy ole marisijoissa, jotkut nuoret miehet ovat röyhkeitä ja piittaamattomoa ja ajavat tilanteeseen nähden liian lujaa.

Lopettakaa kaupunkilaisten syyllistäminen.


Eikä ortodoksisen kirkon kallistumat ole seurakuntalaisten vika. Porrastasanne on siirtynyt ja kallistunut pienessä ajassa hälyttävästi. En tiedä mitä neuvosto ja valtuusto ovat paperilla päättäneet, vai onko kaikki suullistahulaa. Miksi ortodoksinen neuvosto veti pois valituksensa KHO:n. Mitä heille annettiin vastineeksi.

No comments: