Tuesday, March 10, 2020

Tiistai 10.3. 2020

Olen miettinyt että miten yleistä on Suomessa että kaupunkien ja kuntien valtuusto saa valmiiksi päätetyt asiat ikään kuin vahvistusta vaille kokouksiinsa? Minusta valtuusto on elin joka käyttää suurinta päätösvaltaa. Turussa valtuustolla tuntuu usein olevan kumileimasimen asema. Kuka tätä kaupunkia todellisuudessa johtaa? Vieläkö hyväveliverkosto harrastaa munantervausriittiä.

Jos koulukiusatut voivat kohta hakea korvauksia, niin minäkin voisin hakea korvauksia kaupungilta työpaikkakuisaamisesta, henkisestä väkivallasta ja ansion menetyksestä ja mustamaalauksesta. Lasten vainoamisesta ja syrjinnästä. olisi komeeta jos kaikki kaltoinkohdellut haastaisivat kaupungin oikeuteen, mitätöintiä olisi karua katsella sillä oikeutta ei vatmasti saa kukaan eikä armoa anneta.

Ortodoksisen kirkon ympärille on tuotu multaa istutusten vuoksi, vai ovatko ne hautajais valmisteluja, kukkia kuolleelle.


Söin paistettua ahventa ja alkuperunaa muhevan tomaatin kanssa. Jokainen pitäköön huolta omasta paastostaan. Join teetä Elina Soraisen tekemästä mukista. On se aika alkanut kun tutut nimet ilmestyvät hautakiviin.

Näyttelijä Seela Sella tekee vapaaehtoistyötä ruumiinpesijänä juutalaisessa seurakunnassa. Vaikutuin todella tästä työstä. Miksi kristityillä ei ole samaa perinnettä.

Mateli Kuivalatar tunsi koko ikänsä iäisyysikävää.

Oliko hänkin ulkopuolien ja outo omassa asuinympäristössään. Todennäköisesti oli.

No comments: