Tuesday, July 24, 2018

Rikotut ruusut, vesiskootteri joessa ja herrojen rituaalit

Minä en ymmärrä ruusujen elämästä juurikaan. "Maaseutu asuntomme" uuden lämpöjärjestelmän työmaalla olivat myllänneet naapurimme ruusupensaan pahasti. Otin lapion ja yritin korjata peittämällä mullalla jäljellä olevat juuret ja kannoin sadevettä paljon. Minusta jotain on yritettävä. Naapuri on kaukana Satakunnassa tavoittamattomissa.

Jokirantaa kävellessä näin vesiskootterin hiljaa lipumassa jokea pitkin. Toivottavasti heillä oli tuntuma joen muta- ja kivikarikoihin. Joki on yläjuoksulla todella matala.

Torin myyntipöydät ovat harventuneet.

Mitä miettivät T-Parkkiherrat ja demarit ja kokoomus. Oletteko käyneet Vepsässä viime aikoina "rituaaleissa" munia tervaamassa? Mitähän teidän vaimonne ja naisystävänne mahtoivat suhtautua moiseen. Muistan hyvin tuon poliittisen ilmapiirin. Seikkiksen demarien lojaliuden demareille ajojahdin ja mitä erimieltä olevat joutuivat sietämään. Yksikin ohjaaja keuhasteli minulle, "Etten minä saa tulla Seikkikseen enää." Sanoin hänelle että voin hyvinkin tulla, "vaikka oletkin kokoomuksen lastentarhaopettaja ja tyhmä, koska teet työtä alipalkalla koulutukseen nähden." Lisäksi hän levitti huhua että olin muka pahoinpidellyt lapseni sairaalakuntoon. En kyllä ollut.
Krista vittuili avoimesti, ( Hänen ex-miehensä oli demari ja taisi olla ihan herrojen kaveri) että "Sinä olet kuulemma kamala kun suutut." Jumalauta mitä paskaa satoi niskaan. Yksi tunne-elämältään estynyt ihan selvästi yllytti pirupäissään että pääsisi Katariinan luovan toiminnan ohjaajaksi. Olen tässä suorittanut monen vuoden projektia ja saanut selville että olisi hyvä jos olisi syntynyt Turussa, kuuluisi hyvävelinaiskerhoon. Olisi kokoomuksen tai demarien jäsenkirja
ja antaisi tietyille herroille pilua. Joskus jopa naisille. Tutkinta jatkuu vaikka Vaulan mielestä (Demari) mitä enenpi tutkii sitä enenpi haisee. On se kumma kun ei voi ihmisiin luottaa.

En pidä demareista. En pidä kokoomuksesta. En äänestä heitä. Muistan Leikkitoiminnata yhdenkin Amin. Hän oli suomenruotsalainen ja oli keskustellut erään Steineristin kanssa minun persoonastani. Samanlainen selkäänpuukottaja kuin steineristikin, Amin meni kaiketikin naimisiin erään matruusin kanssa. En tiedä aukeniko hänelle paikka Turun Leikkitoiminnassa vai ei. Luulisi suomenruotalaiselle aukenevan. Sijaisille kävi vähän ajan kuluttua huonosti, heidät poistettiin kokonaan. Heidät korvattiin pomojen lapsilla, etteivät nämä syrjäytyisi ja muilla jo syrjäytetyillä nuorilla.

Aidan takana soi arabimusiikki, En näe ktään tanssimassa napatanssia. Elokuu kolkuttaa kohta. Silloin ovat samettiyöt


No comments: